INFORMAȚII PRIVIND PROTECȚIA DATELOR
pentru cei vizați conform. Art. 13 și 14 DSGVO
Responsabili conform. Art. 24 DSGVO,
Legea privind protecția datelor în Austria:

 

Büsscher & Hoffmann GmbH („B & H”)
Fabrikstrasse 2, 4470 Enns,
Tel. +43 / (0) 7223 82323 0
Fax. +43 / (0) 7223 82323 42
DatenschutzBueho@bueho.at

 

reprezentat de:
Dkfm Dr Johann F Kwizda și
DI Karl Landl

 

Responsabil cu protecția datelor conform Art. 37 din DSGVO, Legea privind protecția datelor în Austria:

B & H este o societate cu răspundere limitată bazată pe GmbHG (societate cu răspundere limitată – legal) și, prin urmare, o întreprindere privată și nu o autoritate publică în sensul articolului 37 secțiunea (1) litera (a) din GDPR (Regulamentul general privind protecția datelor). Ca parte a activităților noastre de bază, articolul 37 sunt în conformitate cu art. 1 lit b și c al DSGVO, noi nu efectuăm nici de prelucrare extinsă de categorii speciale de date sau informații cu caracter personal cu privire la condamnările penale și infracțiuni penale, nici o monitorizare regulată și sistematică extensivă a persoanelor vizate. Din aceste motive, B & H nu are obligația de a numi un responsabil de protecție a datelor cu caracter personal.

Manipularea datelor cu caracter personal:

B & H ia foarte serios protecția datelor cu caracter personal.

Datele personale reprezintă informații care vă pot fi atribuite individual. Exemple de acest lucru sunt următoarele: adresa dvs., numele, adresa poștală, adresa de e-mail sau numărul de telefon. Detaliile, cum ar fi numărul de utilizatori care accesează un site web nu sunt date personale, deoarece nu sunt atribuite unei persoane.

B & H se ocupă de datele cu caracter personal în conformitate cu reglementările legale privind protecția datelor (în special Regulamentul UE privind protecția generală a datelor, Legea privind modificarea datelor privind protecția datelor DSG 2018) precum și această declarație privind politica de confidențialitate a datelor.

Aveți posibilitatea să depuneți o plângere în legătură cu prelucrarea ilegală a datelor dvs. de către noi, în conformitate cu articolul 77 GDPR, la o autoritate de supraveghere. De regulă, puteți contacta autoritatea de supraveghere de la locul de reședință sau de la sediul companiei. În Austria, există Autoritatea austriacă pentru protecția datelor,de la adresa: Wickenburggasse 8, 1080 Viena, tel. +43 1 52 152-0, dsb@dsb.gv.at.

Drepturile persoanelor vizate:

Aveți dreptul:
– în conformitate cu articolul 15 din DSGVO, să solicitați informații cu privire la datele dvs. personale prelucrate de noi. În special, vă putem furniza informații cu privire la scopurile prelucrării, categoria datelor cu caracter personal, categoriile de destinatari cărora le-a fost dezvăluite datele sau timpul de stocare planificat, existența unui drept de a corecta, șterge sau restricționa prelucrarea sau contradicția scestora, existența dreptului de a face plângere, sursa datelor, dacă nu este colectată de la noi, și existența unui proces decizional automat, inclusiv profilarea și, dacă este cazul, de informații semnificative cu privire la detaliile acestora;

– în temeiul articolului 16 din DSGVO, să solicite imediat corectarea datelor personale incorect completate stocate de noi;

– în conformitate cu articolul din 17 DSGVO, prin a solicita de la noi ștergerea dvs. privind datele stocate cu caracter personal, cu excepția cazului în care nu este necesar prelucrarea acestora când își exercită dreptul la libertatea de exprimare și de informare, pentru a îndeplini o obligație legală, din motive de interes public sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept;

– în conformitate cu articolul 18 din DSGVO care restricționează prelucrarea datelor cu caracter personal pentru a solicita restricționarea, în ceea ce privește exactitatea informațiilor despre dvs., când prelucrarea este ilegală, dar și să refuzați ștergerea lor pentru datele de care nu mai avem nevoie, deși
v-ați opus prelucrării datelor în conformitate cu articolul 21 din GDPR pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale;

– în conformitate cu articolul 20 din GDPR, să primim datele dvs. personale furnizate nouă într-un format structurat, comun și ușor de citit de sau să solicităm transferul către o altă persoană responsabilă;

– în conformitate cu articolul 7 secțiunea 3 din DSGVO, acordul vostru de a vă revoca în orice moment. În consecință, nu mai avem dreptul să continuăm pe viitor prelucrarea datelor pe baza acestui consimțământ.

Asumarea drepturilor persoanelor vizate:
Dvs. decideți cu privire la utilizarea datelor dvs. personale. Prin urmare, dacă doriți să vă exercitați unul dintre drepturile dvs. de mai sus, ne puteți contacta prin e-mail DatenschutzBueho@bueho.at. Vă rugăm să trimiteți o copie a unui act de identitate cu fotografie împreună cu cererea dvs. de identitate și să ne ajutați să vă clarificăm solicitarea răspunzând relevant la întrebările personalului nostru privind prelucrarea datelor dvs. personale. Vă rugăm să indicați în întrebarea dvs. și rolul (angajat, solicitant, furnizor, client etc.) și în ce perioadă ați fost în legătură cu noi. Aceasta permite procesarea în timp util a solicitării dvs.

Contradicție:
Dacă datele dvs. personale se bazează pe interese legitime și sunt prelucrate în conformitate cu articolul 6 secțiunea (1) teza 1 lit. f din DSGVO, aveți dreptul, în conformitate cu articolul 21 se introduceți obiecții la DSGVO privind prelucrarea datelor personale, în măsura în care există motive care decurg din situația dvs. sau opoziția împotriva publicității directe. În acest din urmă caz, aveți un drept general de opoziție, care este pus în aplicare de către noi, fără a specifica o situație particulară.

Dacă doriți să vă exercitați dreptul de revocare sau de obiecție, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa DatenschutzBueho@bueho.at.

Durata de stocare (perioade de ștergere):
În conformitate cu cerințele valabile de protecție a datelor, conform articolului 5 secțiunea 1 lit. e din DSGVO, suntem obligați la ștergerea datelor cu caracter personal de îndată ce scopul prelucrării acestora a fost încheiat. În acest context, am dori să subliniem că cerințele legale de menținere și termenele limită reprezintă un scop legitim pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

În orice caz, vom colecta date în formă personală până la încheierea relației de comerciale sau până la expirarea perioadei de garanție, sau de prescripție anuală; în plus, până la încetarea oricăror litigii în care datele sunt solicitate ca probe; sau cel puțin până la sfârșitul celui de-al treilea an de la ultimul contact cu un partener de afaceri, datele vor fi stocate și păstrate.

În plus, respectăm următoarele termene:

Contabilitate și drept fiscal:
Taxa de impozitare în conformitate cu paragraful 207 secțiunea 2, 209 BAO: 10 ani

Contracte:
– Cerere de preț de achiziție pentru bunuri mobile în conformitate cu paragraful 1062 coroborat cu paragraful 1486 al ABGB: 3 ani
– Cerere de preț de achiziție pentru bunuri imobile (din contractul 1486 al ABGB): 30 de ani
– Creanțe rezultate dintr-un contract de muncă în conformitate cu paragraful 1486 alABGB (dacă serviciul a fost furnizat ca parte a unei operațiuni comerciale sau de altă natură): 3 ani
– Compensație generală în conformitate cu paragraful 1489 al ABGB (creanțe de despăgubire): 3 ani (în cazul în care daunele și vătămătorul sunt cunoscute) / în caz contrar 30 de ani

Condiții de lucru:
–  Dreptul de a elibera un certificat în conformitate cu paragraful 1163 coroborat cu paragraful 1478 al ABGB: 30 de ani
–  Ocuparea forței de muncă de Codul civil (subsidiar legii angajatului): Revendicările cerințelor utilizatorilor de servicii și aangajatorului să plătească serviciile, în avans și toate celelalte revendicări din servicii, conform paragraful al 1153 coroborat cu paragraful 1486 al ABGB: 3 ani
–  Date referitoare la angajați legate de contabilitate: cum ar fi contabilitatea.
–  Termenul limită pentru depunerea creanțelor în conformitate cu paragraful 15 secțiunea 1 și 29 GlBG împotriva discriminării în materie de promoții sau aplicații: 6 luni de la refuzul promovării respectiv a cererii sau în temeiul Consimțământul documentelor solicitantului sau cerere de 3 ani.

Dezvăluirea datelor:
Nu are loc transferul datelor dvs. personale către terțe părți în alte scopuri decât cele enumerate mai jos.

Împărtășim numai informațiile dvs. personale cu terțe părți dacă:
Dvs. conform articolului 6 secțiunea 1 p. 1 lit. al DSGVO a dat consimțământul expres în acest sens dezvăluirea în temeiul articolului 6 alineatul 1 S. 1 lit. f al DSGVO este necesar pentru protecția intereselor operaționale, precum și pentru afirmarea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale și nu există niciun motiv să se presupună că aveți un interes predominant legitim în nedivulgarea datelor dvs., în cazul în care divulgarea în temeiul articolul 6 secțiunea 1 S 1 lit. c al DSGVO este și o obligație legală, aceasta este permisă din punct de vedere legal și în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) teza 1 lit. b al DSGVO este necesară pentru stabilirea relațiilor contractuale cu dvs.

Utilizarea site-ului nostru
a) Când vizitați site-ul nostru web, browserul utilizat pe dispozitivul dvs. trimite automat informații serverului site-ului nostru. Aceste informații sunt stocate temporar într-un așa-numit fișier jurnal. Următoarele informații vor fi colectate fără intervenția dvs. și stocate până la ștergerea automată:

–    Adresa IP a computerului solicitant,
–    Data și ora accesului,
–    Numele și adresa URL a fișierului preluat,
–    Site-ul web de la care se face acces (URL-ul referrer),
–    browserul utilizat și, dacă este necesar, sistemul de operare al computerului dvs., precum și numele
furnizorului dvs. de acces.

Datele menționate sunt procesate de noi pentru următoarele scopuri:

–    Asigurarea unei conexiuni bune a site-ului web,
–    Asigurarea unei utilizări confortabile a site-ului nostru,
–    Evaluarea securității și stabilității sistemului, de asemenea pentru alte scopuri administrative.

Baza legală pentru prelucrarea datelor este articolul 6 secțiunea 1 S. 1 lit. f al DSGVO. Interesul nostru legitim rezultă din scopurile de colectare a datelor enumerate mai sus.
În niciun caz nu folosim datele colectate în scopul de a trage concluzii despre dumneavoastră.

În plus, folosim cookie-uri și servicii de analiză atunci când vizitați site-ul nostru web. Veți găsi explicații suplimentare sub „cookie-uri” în acest document Politica de confidențialitate.

b) Utilizând formularul nostru de contact.

Pentru întrebări de orice fel, vă oferim posibilitatea de a ne contacta printr-un formular furnizat pe site. Este indicația unei adrese de e-mail valide astfel încât știm de la cine a venit cererea și la cine răspundem. Informații suplimentare pot fi furnizate în mod voluntar. Prelucrarea datelor în scopul preluării contactului este în conformitate cu articolul 6 secțiunea 1 alineat 1 lit. al DSGVO pe baza consimțământului acordat în mod voluntar. Informațiile colectate de noi pentru utilizarea formularului de contact datele personale vor fi șterse automat după finalizarea solicitării pe care ați făcut-o.

Cookies
Site-ul nostru utilizează așa-numitele cookie-uri. Acestea sunt fișiere text mici stocate pe dispozitiv utilizând browserul. Nu afectează negativ.

Utilizăm modulele cookie pentru a face ca oferta noastră să fie ușor de utilizat. Unele module cookie rămân stocate pe dispozitiv până când le ștergeți. Ele ne permit să recunoaștem browser-ul dvs. la următoarea vizită.

Dacă nu doriți acest lucru, puteți configura browserul astfel încât să vă informeze despre setarea cookie-urilor și să permiteți acest lucru doar în cazuri individuale. Dezactivarea modulelor cookie poate limita funcționalitatea site-ului nostru.

Fișierele Server-Log
Furnizorul paginilor colectează și stochează automat informațiile din așa-numitele fișiere log de server, pe care browserul dvs. le transmite automat.
Acestea sunt:
– Tip de browser / versiune browser
– Sistemul de operare folosit
– URL-ul referitorului
– Numele gazdei al calculatorului de acces
– Ora de solicitare a serverului

Aceste date nu pot fi atribuite anumitor persoane. O îmbinare a acestor date cu alte surse de date nu se va face. Ne rezervăm dreptul de a verifica aceste date retrospectiv, dacă constatăm existența unor indicații specifice pentru utilizarea ilegală.

Analiza Web
Acest site utilizează funcțiile serviciului de analiză web Google Analytics. Furnizorul este Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, Statele Unite ale Americii. Google Analytics folosește așa-numitele cookie-uri. Acestea sunt fișiere text stocate pe computer și care permit o analiză a utilizării site-ului de către dvs. Informațiile generate de cookie-uri pe utilizarea acestui site este de obicei transmise la un server Google în SUA și depozitate acolo.

Utilizăm Google Analytics numai cu anonimizarea IP activată. Acest lucru înseamnă că adresa IP se va reduce la acest site în cadrul statelor membre ale Uniunii Europene sau a altor părți la Acordul privind Spațiul Economic European. Numai în cazuri excepționale, adresa IP completă va fi trimisă la un server Google din SUA și scurtată acolo. În numele operatorului acestui site Google va utiliza aceste informații pentru a evalua utilizarea de către dvs. a site-ului, elaborarea de rapoarte privind activitatea site-ului și furnizarea altor cu site-ul internet și servicii conexe către operatorul site-ului. Adresa IP furnizată de Google Analytics ca parte a serviciului Google Analytics nu va fi fuzionată cu alte date Google.

Puteți preveni stocarea cookie-urilor printr-o setare corespunzătoare a software-ului dvs. de browser; cu toate acestea, subliniem faptul că este posibil să nu toate caracteristicile acestui site va fi pe deplin utilizate, dacă este cazul. Puteți preveni, de asemenea, datele generate de cookie care sunt legate de utilizarea de către dvs. a site-ului (inclusiv. Adresa IP) la Google și prelucrarea acestor date de către Google, prin descărcarea plug-in browser-ului disponibil la link-ul următor, să instalați: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Pentru mai multe informații în scopuri publicitare despre Google, posibilități de utilizare a datelor, setări și oportunități de opoziție pot fi găsite pe site-urile Google: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/partners/ ( „Cum utilizează Google datele atunci când utilizați de „http://www.google.de/settings/ads ()“gestiona site-urile sau aplicațiile partenerilor noștri„), http://www.google.com/policies/technologies/ads (“informații promoționale de utilizare a datelor Google folosit pentru a vă aduce afișa publicitate„) și http://www.google.com/ads/preferences/ (“stabili ce anunțuri Google vă arată„).

Conținut
Site-ul nostru poate conține legături către site-uri terțe („link-uri externe”). Aceste legături externe sunt supuse răspunderii operatorului respectiv. B & H nu are nici o influență asupra designului actual și viitor, precum și asupra conținutului paginilor conectate. Setarea legăturilor externe nu înseamnă că conținutul este conținut B & H. Un control constant al legăturilor externe nu este posibil și rezonabil pentru B & H fără nici o indicație concretă a încălcărilor legale. Având în vedere cunoașterea infracțiunilor juridice, aceste legături externe sunt șterse imediat.

E-mail
Dacă ne trimiteți cereri prin e-mail, detaliile dvs., inclusiv datele de contact pe care le-ați furnizat acolo, vor fi stocate pentru a putea procesa solicitarea și în cazul întrebărilor ulterioare. B & H subliniază în mod expres că transmiterea de date pe Internet (de exemplu, în cazul comunicării prin e-mail) prezintă lacune de securitate și nu poate fi complet protejate împotriva accesului terților.

Newsletter
Dacă doriți să primiți newsletter-ul oferit pe site-ul, trebuie să furnizați o adresă de e-mail și informații care ne permit să verificăm dacă sunteți de acord cu proprietarul adresei de e-mail și pentru a primi buletinul informativ.
Pentru a vă asigura că newsletter-ul nostru este trimis, folosim procedura de înscriere dublă. În acest sens, destinatarul potențial poate fi inclus într-o listă de distribuție. Ulterior, utilizatorul primește un e-mail de confirmare pentru a confirma legal cererea. Numai atunci când se face confirmarea, adresa este inclusă activ în distribuitor.
Utilizăm aceste date exclusiv pentru livrarea informațiilor și ofertelor solicitate.

Expedierea buletinului se face cu ajutorul „MailChimp”, o platforma de livrare a buletinul informativ de la US Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE # 5000, Atlanta, GA 30308, Statele Unite ale Americii.

Adresele de e-mail ale destinatarilor Newsletter-ului nostru, precum și celelalte informații descrise în aceste note sunt stocate pe serverele MailChimp din SUA. MailChimp utilizează aceste informații pentru a trimite și a evalua buletinele de știri în numele nostru. În plus, MailChimp poate, conform propriilor informații, să utilizeze aceste date pentru a optimiza sau a îmbunătăți propriile servicii, de ex. pentru optimizarea tehnică a transportului maritim și prezentarea buletinului informativ sau în scopuri economice, pentru a determina din ce țări vin destinatarii. Cu toate acestea, MailChimp nu utilizează datele destinatarilor noștri de buletine informative pentru a le scrie sau pentru a le transmite terților.

Ne bazăm pe siguranța, securitatea IT și a datelor din MailChimp. MailChimp este certificat în conformitate cu protecția de confidențialitate SUA-UE „Privacy Shield” și se angajează să respecte cerințele UE privind protecția datelor. În plus, am încheiat un acord de prelucrare a datelor cu MailChimp. Acesta este un contract în care MailChimp angajamentul de a proteja confidențialitatea utilizatorilor să proceseze, în conformitate cu politica sa de confidențialitate în numele nostru și, în special, să nu dea altora. Politica de confidențialitate a MailChimp poate fi vizualizată aici.

Youtube
Site-ul nostru utilizează pluginuri de pe pagina YouTube alimentată de Google. Operatorul site-ului este YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SUA. Când vizitați unul dintre site-urile noastre cu pluginuri YouTube, veți fi conectat la serverele YouTube. Serverul Youtube va fi informat care dintre paginile pe care le-ați vizitat.
Dacă v-ați conectat la contul dvs. YouTube, YouTube vă permite să asociați comportamentul dvs. de navigare direct cu profilul dvs. personal. Puteți preveni acest lucru prin deconectarea de pe contul YouTube.

Publicitate comercială
Utilizarea detaliilor de contact ale imprimantei noastre sau a site-ului nostru pentru publicitatea comercială este în mod expres nedorită, cu excepția cazului în care acordăm în scris acest lucru. B & H și toate persoanele menționate pe acest site se opun oricărei utilizări comerciale și divulgării acestor date.

Securitatea datelor
Noi folosim SSL comun (Secure Socket Layer), coroborat cu cel mai înalt nivel de criptare, care este acceptat de browser-ul dvs. în site-ul vizita. În general, aceasta este o criptare de 256 de biți. Dacă browserul dvs. nu acceptă criptare pe 256 de biți, vom folosi în schimb tehnologia v3 pe 128 de biți. Fie că este transmis o singură pagină a site-ului nostru criptat,veți recunoaște reprezentarea închisă a cheii sau simbolul lacăt în bara de stare de jos a browser-ului.
Noi folosim restul măsurilor de securitate tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele împotriva manipulării accidentale sau intenționate, pierderea parțială sau totală, distrugere sau acces neautorizat de către terți. Măsurile noastre de securitate sunt în mod constant îmbunătățite, în conformitate cu evoluțiile tehnologice.

Actualizare și schimbare a acestei declarații privind protecția datelor
Prin dezvoltarea site-ul nostru și a ofertelor sau din cauza cerințelor legale sau de reglementare modificate, poate fi necesar să se schimbe această politică de confidențialitate. Politica actuală de confidențialitate poate fi vizualizată și tipărită de dvs. în orice moment pe site-ul Web la adresa www.bueho.com/Datenschutz.

Viena la 1.3.2018
Büsscher & Hoffmann GmbH
DatenschutzBueho@bueho.at